Műfenyő webshop

      Ha Önnek számít a minőség, akkor megnézi, milyen minőségű műfenyőt vásárol akár végfelhasználóként, akár kereskedőként, hiszen a minőség a legjobb reklám. Cégünk kiváló minőséget értékesít bel- és külföldön egyaránt. Számos termékünk található, a kínálat azonban folyamatosan búvül, áraink hozzávetőlegesek, ugyanis csakis az év utolsó két hónapjában folyik nagymennyiségű értékesítés.

Műfenyő értékesítés nagy tételben

műfenyő webáruházRendkívül keresett darab a Mini Brad elnevezésű mini-fenyőnk, melynek ára mindössze 2.400 ft- Az 50 cm magasságű műfenyő kifejezetten ajánlott kicsi lakásokba, olyan zsúfolt helyekre, ahol a helytakarékosság miatt csakis egy kicsi fát tudnak elhelyezni az ünnepelni vágyók, ám kis mérete ellenére ez is képes pompás ünnepi hangulatot varázsolni otthonunkba.

zöld, dús műfenyőIgazán pompás darab a Brad 120 termék, hiszen 120 cm-es magasságának köszönhetően már olyan hatást kelt, mint egy fiatal, életerős fenyőfa, amely már képes igazi karácsonyi hangulatot varázsolni otthonunkba. Ezen termékünk ára 3.400 Ft.

Fehér műfenyő

Kell-e hangulatosabb darab egy fehér mű fenyőfánál? Mindazok, akik fehér fenyőfát választanak, a hópihék hangulatát viszik haza, ugyanis ez egy kedves, télies hangulatot árasztó darab, ugyanis a szemlélőben az az érzés támad, mintha friss hó borítaná fenyőfáját, ám mindezt a lakás melegében élvezhetik. Ezen 120 cm-es darab ára 4.400 Ft. Ugyanezen modell 60, valamint 150 cm-es kivitelezésben is kapható 3.000, illetve 7.800 Ft-os árakon.

feher

Igazi ünnephozó a Brad 180-as modell, melynek nevéből is kiderül, hogy magassága 180 cm, tehát embernagyságú fenyővel van dolgunk. A Brad 180-as ára 17.200 Ft

180 cm mű karácsonyfa

És igazi büszkesége lehet az ünneplő családnak a Brad 240-es modell, mely mű karácsonyfa 240 cm-es magassággal büszkélkedhet. 29.000 Ft-os árával igazán kedvező vételnek bizonyul.

240 cm mű karácsonyfa

Műfenyő árakat részletezve aloldalunkon találhatnak olvasóink. Olvassa el a Műfenyő Nagykereskedés értékes leírását.