Left column

élethű mű karácsonyfa eladó

 A környezettudatosság jegyében egyre több család dönt a műfenyő vásárlás mellett, hiszen ezen karácsonyi kiegészítők nem csak egy szezonban használhatók, hanem több éven keresztül újból és újból elővehetők, hogy eme élethű múfenyők emeljék a téli ünnepek fényét. 

Sokan ódzkodnak a gondolattól, hogy egy műanyag fát állítsanak fel a nappalijukban karácsonyfa gyanánt, és azt díszítsék fel, mivel attól tartanak, hogy annak anyaga nem megfelelő, és tulságosan mű hatást kelt majd az élettelen eszköz, s nem kelti majd a frissen kivágott, az erdő zamatos illatát árasztó fenyő hatását. A modern műfenyők, fehér műfenyők azonban megtévesztésig hasonlítanak igazi, hegyoldalakban megtelepedett rokonaikra, azok ágai pedig szimmetrikusak, pompázatos látványt nyűjtanak, és a szimmetrián kívül más előnyük is van még az igazi fenyőkkel szemben. A műfenyők nem hullatják leveleiket, ágaik egyenletesek, tüskéik veszélytelenek, nem kell amiatt aggódniuk a szülőknek, hogy gyermekeiket megszúrja majd a fa, az erdei illat pedig egy-két fenyőággal belopható az ünneplő család szobájába, ahol teljes pompájában tündököl a mű karácsonyfa. 

Mű karácsonyfa ünnepekre

élethű műfenyőBiztosan olvassa Ön is az év végi híreket, miszerint több tízezer hektárnyi fenyvest kipusztítanak november-december tájékán, hogy kielégítsék az emberek karácsonyfa-igényét. Mindezen kitermelt fákat aztán az ünnepek műltával kidobják, és csak szép emlék marad az emberek emlékezetében a feldíszített fenyő, amely pár napig ékes dísze volt a lakásnak, aztán tápanyag híján elkezdtek száradni az ágai, majd napról napra gyérebb lett a lombozata, s az elhullatott levelek teleszemetelték a lakást, a tüskék hetekig, sőt hónapokig benne maradnak a szőnyegben veszélyeztetve így testi épségünket, melyekbe rendszeresen belelépünk. 

Ezzel szemben azonban a műfenyők teljesen veszélytelenek, nem szórnak, nem vágnak, nem hagynak elhullatott maradványokat maguk után, használat után elcsomagolhatók, kis helyen eltárolhatók, jövő karácsonykor pedig újra elő lehet venni azokat, hogy ismét felöltöztessük azokat karácsonyi gúnyájukba, hogy újból örömöt, szépséget, és karácsonyi hangulatot árasszanak otthonunkban. Műfenyő árak a Műfenyő webáruházunkban találhatók.

mű karácsonyfa webáruházSokakat az is aggaszt, nehogy silány, kínai termék kerüljön otthonukba. Cégünk műfenyői nem Kínából, vagy Ázsia más zegzugából származnak, hanem mind európai gyártmány, széles gyártósorainkon százával, ezrével gyártjuk ezen termékeket ügyelve arra, hogy azok megfeleljenek az Európai Unió által támasztott magas esztétikai és minőségi irányelveknek. Szállítunk Európa számos országába, műfenyőinket ezrével rendelik a magyar, német, osztrák, lengyel viszonteladók, kereskedők, hiszen európai minőséget tudnak biztosítani így vásárlóiknak. Keressen fel minket nagyváradi üzemünkben, hogy személyesen is meggyőződhessen a gyártási technológiánk kifinomultságáról, és az alapanyagok magas minőségéről. Mű karácsonyfa vásárlás Elérhetőség.