Left column

Műfenyő Áraink

 A Karácsonyfa disztributor számos modellt kínál ügyfeleinek, megrendelőinek. Fontos tudni, hogy kis mennyiségben csakis helyszíni kiszolgálással állunk rendelkezésére az ügyfeleknek, nagy mennyiségű rendelés esetén azonban ki is tudjuk szállítani a megrendelt árut.

Karácsonyfa típusok

élethű műfenyőA Műfenyő Nagyker megrendelői számos karácsonyfa típus közül választhatnak, kínálatunkban megtalálhatók élethű műfenyők, fehér műfenyők, kisebb és nagyobb modellek igény szerint választhatók.
Mini, 50-60 cm-es műfenyők már 1.800 Ft-os áron beszerezhetők telephelyünkön, ennél nagyobb, közepes méretű 100-120 cm-es termékeket már 2.900 Ft-tól lehet kapni cégünknél, valamint 150 cm fölötti termékeket is rendelhetnek ügyfeleink, melyek már 6.300 Ft-tól elérhetők. Szintén kapható még extra fehér műfenyő is cégünknél, melyek kis, közepes és nagy méretben egyaránt rendelhetők, ezek árai valamivel magasabbak, mint a normál, hagyományos zöld színű fenyőké. Pontos árajánlatért forduljanak magyarul is beszélő munkatársainkhoz, akik a rendelés alapján pontos árat számolnak minden rendelésre. Tekintse meg Műfenyő Webáruházunkat.

mű karácsonyfa webáruház